Produkter Produkter Konto Konto Lista Lista Kassan Kassan

Kärleken till skor slutar inte vid storlek 40

Det kände en ung svensk kvinna med skostorlek 44 allt för väl till. För ett år sen tog hon chansen och skapade sitt eget skomärke tillsammans med ett erfaret och passionerat team, MORE THAN FORTY1.

Leila designar skor som hon själv önskar fanns på hyllorna och som uttrycker personlighet. Hon står själv modell på skobilderna och du kanske ser henne någonstans i Sverige, stolt bärande sina egna skor! MORE THAN FORTY1 vill dedikera dessa skor till alla som efterfrågar större valmöjligheter för de som behöver större skostorlek.

Kollektionens röda tråd är den nordiska kvinnans livsstil. Den består av skor för olika tider på dygnet och olika tillfällen. Målgruppen är kvinnor som tycker om mode och vardagslyx. Du ska aldrig mer behöva gå hem med skorna i handen! Snygga och sköna skor är MORE THAN FORTY1´s grundvärdering.

Alla skor är handgjorda i läder och specialtillverkas i en fabrik med gamla anor i Bukarest; en stad som bubblar av kreativitet och målmedvetenhet och håller på att återuppta sitt forna smeknamn ”lilla Paris”.

Du kan följa skorna och teamet bakom dem på Instagram och Facebook. Låt oss veta vad du tycker, hur dina drömskor ser ut, ge oss din feedback och bredda våra vyer.