Kundtjänst

När du handlar hos oss kan du välja att lämna ett meddelande. Välj "avancerad kassa" för att få fram fältet för meddelanden.

Du kan även nå oss via e-mail och vi besvarar dina frågor inom 4 timmar. Vi svarar gärna på dina frågor om skorna, leverans, betalsätt, med mera.  

Kontakta gärna oss om du är osäker på vilken storlek du ska beställa. 

Finns skorna på lagret skickas dem nästa arbetsdag. I annat fall kontaktar vi dig via sms/ e-mail så du kan välja att avbeställa eller vänta. Det tar circa 14 arbetsdagar att leverera skor som inte finns på lagret när ordern läggs.

Vi blir glada om du ger oss din feedback om skorna och servicen du får av oss.

 

 

 

Valuta

Blogg RSS för Blogg

1 mars- WEBSHOPEN ÅTER ÖPPEN

Med ännu större självförtroende kastar vi oss över uppgiften. Vår passion, vårt intresse och vår nisch: damskor i storlek 41-45, MORE THAN FORTY1. Med egna erfarenheter av stora fötter tar vi fram handgjorda kvalitetsskor till er och oss som tycker om mode och vardagslyx. Välkomna att dela med oss en spännande, givande resa för alla parter!
2014-03-02 07:35

Äntligen lansering!...

Vi hoppas att Du ska gilla vår första skokollektion och vi vill jättegärna höra din feedback så vi kan fortsätta utvecklas och skapa skor som Du ska tycka om och vilja bära, för Kärleken till skor slutar inte vid storlek 40.
2013-07-13 19:57