Köpvillkor

Priser och betalning

På första sidan i webshopen kan du välja att visa priserna i SEK eller EUR.

Frakten och returen bjuder vi på.

Vi har avtal med PayEx och Swedbank för kortbetalning och har inte tillgång till kreditkortsuppgifterna.

Betalning kan göras med VISA och Master Card, direktbetalning (för dig som är Swedbank kund) eller faktura (14 dagar, 29kr fakturaavgift tillkommer).

Varje vara anges med pris inklusive 25% moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss ska det framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Om köpet gäller en specialtillverkad/ måttbeställd vara gäller inte ångerätten.

När du utnyttjat din ångerrätt: du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. 

Garantier och service

Om varan inte motsvarar kundens beställning eller är skadad kommer den att ersättas med en ny produkt helt utan kostnad. Kundservice hanteras via e-post och svar skickas inom 4 timmar.

Leveranser

Finns skorna på lagret skickas dem nästa arbetsdag. I annat fall kontaktar vi dig via sms/ e-mail så du kan välja att avbeställa eller vänta. Det tar circa 14 arbetsdagar att leverera skor som inte finns på lagret när ordern läggs.

Varan levereras med "Posten varubrev". Du får en sms när varan har lämnats till Posten. Paketet distribueras nästa arbetsdag. Är paketet för stor för din brevlåda aviseras du via sms att varan finns att hämta hos ett postombud. 

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:-

Returer

Returer är gratis. Använd returblanketten som skickas med varan.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast dock senast inom 14 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna leverera dina skor. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.

 

 

Valuta

Blogg RSS för Blogg

1 mars- WEBSHOPEN ÅTER ÖPPEN

Med ännu större självförtroende kastar vi oss över uppgiften. Vår passion, vårt intresse och vår nisch: damskor i storlek 41-45, MORE THAN FORTY1. Med egna erfarenheter av stora fötter tar vi fram handgjorda kvalitetsskor till er och oss som tycker om mode och vardagslyx. Välkomna att dela med oss en spännande, givande resa för alla parter!
2014-03-02 07:35

Äntligen lansering!...

Vi hoppas att Du ska gilla vår första skokollektion och vi vill jättegärna höra din feedback så vi kan fortsätta utvecklas och skapa skor som Du ska tycka om och vilja bära, för Kärleken till skor slutar inte vid storlek 40.
2013-07-13 19:57